Dieta Britney Spears udržuje její super tělo

Dieta Britney Spears znamená snížení kalorií a protančení se k vyrýsované postavě. Jak si Britney Spears udržuje postavu?

Ve svých téměř 42 letech je Britney Spears v nejlepší formě svého života. Matka dvou dětí se svojí super fit postavou a pevným tělem chlubí na Instagramu poměrně často. Prozradila také, že se nedávno zařekla, že se dostane do formy. Prozradila také, jak se jí podařilo dosáhnout své pevné, napjaté a super silné postavy. Čtěte dále a zjistěte, jak si Britney Spears zformovala tělo.

Britney Spears běhá

"Hodně běhám," prozrazuje Britney v jednom svém příspěvku (1). Běhání po stezkách nebo na běžeckém pásu je skvělý způsob, jak spálit kalorie. Podle Harvard Health (2) může 125kilový člověk běžící rychlostí 12 km/h spálit 375 kalorií za 30 minut. A podle vědy vám běh může pomoci budovat svaly, snížit riziko srdečních onemocnění, zlepšit váš spánek a dokonce vám prodloužit život. 

Britney Spears jí čistě

Pokud jde o její dietu, Britney prozradila, že se snaží „jíst čistě“ a „vědomě“. A téměř každý odborník na výživu vám řekne, že to je správný krok. Čisté stravování v podstatě znamená jíst čerstvé, nezpracované a zdravé potraviny. Středomořská dieta, trvale hodnocená jako nejlepší dieta na světě, je realistický program čistého stravování, který se může pochlubit řadou zdravotních výhod, včetně prevence srdečních chorob a mrtvice, snížení rizika Alzheimerovy a Parkinsonovy choroby, prodloužení délky života a – ano, také ztráty váhy. 

Briteny Spears si dovoluje podvádět

Zatímco jí Britney většinu času zdravě, občas si dovolí podvádět, „jako včera v noci, když jsem snědla nádobu arašídů,“ řekla a přidala několik arašídových emotikonů. Pokud jde o hubnutí, dietní podvodníci téměř vždy hubnou bez problémů dál. Je to proto, že při správných parametrech bylo prokázáno, že týdenní „cheat meal“ zrychlí váš metabolismus a zažene pocity deprivace – zlepší nejen vaši schopnost zhubnout, ale také vaši schopnost držet se svého dietního plánu. Studie (3) z roku 2017 publikovaná v International Journal of Obesity ve skutečnosti zjistila, že ti, kteří drželi dietu a dali si dvoutýdenní pauzu od svého nízkokalorického jídelníčku, zhubli více než ti, kteří drželi dietu důsledně. 

Cíl? Být „silná“, ne „hubená“

Nakonec se Britney chce ve svém těle cítit sebevědomě, ale prozradila, že pouhým zeštíhlením se to nepodaří. "A pak mě to došlo... Možná vypadám lépe, ale cítila jsem se příliš zranitelná, když jsem tak hubená," vysvětlila a dodala, že "se jí to nelíbilo." 

Britney Spears buduje svaly boxem

Britney se rozhodla dostat do bojové formy pomocí oblíbeného sportovního cvičení. "Začala jsem boxovat, takže se teď cítím silnější," přiznala. Kromě budování síly může box podle Harvard Health pomoci zlepšit rovnováhu, držení těla, koordinaci rukou a očí, zlepšit náladu a vytrvalost a také zvýšit bdělost. 

Britney ale také zdůrazňuje, že to, co funguje jí, nemusí fungovat každému. Každý by si tedy měl najít tu svoji nejlepší cestu a je to tak naprosto v pořádku.

Zdroj: (1) Instagram Britney Spears, (2) www.health.harvard.edu/diet-and-weight-loss/calories-burned-in-30-minutes-for-people-of-three-different-weights, (3) www.sciencedaily.com/releases/2017/09/170918222235.htm






Celkem 0 komentářů

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat