Převislé břicho bude minulostí

31.08.2022 | Trénink

Sbohem tlusté břicho! Díky těmhle cvikům věčný boj s pneumatikou kolem břicha konečně vyhrajete.

Jedna z nejtěžších zón těla, pokud jde o její zhubnutí, je na břiše.Tuk se tady drží opravdu pevně. A při tom existují cviky, které cílí přímo na tyto partie a pomáhají tak tuk zredukovat. Pokud se tento problém týká také vás, s těmito speciálními cviky řeknete svému vystouplému bříšku už brzy sbohem.

Přitahovačky

Sedněte si na zem nebo na podložku a natáhněte nohy. Nyní pokrčte kolena a přitáhněte je co nejvíce k tělu, pak je zase natáhněte. Opakujte cvik 15krát, aniž byste během cviku položili nohy na zem.

Ruská ruleta

Na ruskou ruletu zůstaňte ve stejné pozici jako u přitahovaček. V tomto případě přitahujete nohy k tělu šikmo, zatímco tělo přetáčíte na opačnou stranu. Strany střídejte. Stupeň obtížnosti si můžete nastavit také tím, že bude v rukou držet medicinbal nebo jiné záváží. Cvik opakujte 10krát na každou stranu.

Zvedačka

U zvedačky se položíte na podložku zády. Zvednete ruce v 90stupňovém úhlu a pokoušíte zvednout celou horní polovinu těla, dokud nebudete v úplném sedu. Ve druhém kroku natáhnete ruce ve směru špiček nohou a pokládáte tělo co nejblíže kolenům. Potom tělo zase pomalu pokládáte na podložku. Cvičení opakujte 15krát.

Kardio

Studie ukazují, že mírný pohyb může pomoci eliminovat podbřišní tuk. Navíc k tomu stačí cvičit jen 300 minut týdně. Lehký běh, jízda na kole, plavání a další se na to hodí perfektně. Dobré je také kombinovat sport s intervalovým tréninkem, abyste dosáhli co možná nejlepšího výsledku.  

Most

Most vám nevytvaruje jenom krásný zadeček, také vám pomůže zbavit se tuku na břiše. Položte se na podložku zády a pokrčte kolena, zatímco nohy necháte na podložce. Teď můžete zvedat zadeček a záda od podložky nahoru. Opakujte 15krát.

Zdroj: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat