Výhody cvičení v pohodlí domova

Správnou volbou je samozřejmě cvičení, které vám vyhovuje nejlépe, podle mě má ale domácí cvičení více superlativ, než cvičení v posilovně. Pokud tedy váháš, tak si přečti tento článek a já doufám, že ti pomůže se rozhodnout pro domácí cvičení!

A nezapomeň také vyzkoušet naše online tréninky, stačí když si vybereš jedno z videí (nebo třeba i více), oblečeš se do sportovního oblečení, připravíš si lahev s vodou a hurá na trénink – To nejlepší na tom je, že nad tím nemusíš vůbec přemýšlet, protože trénink už máš dopředu sestavený a já ho celý odcvičím s tebou!

Cvičení doma a jeho výhody

Čas!

Už žádné přesouvání a hledání parkovacího místa! Prostě se jen převlečte do oblečení na cvičení, vytáhněte podložku, popř. nějaké expandery a odporové gumy a je to, můžete začít. A pokud se vám nechce přemýšlet jak si sestavit trénink, nebo to ani neumíte, vyberte si jedno z mých videí v mé virtuální posilovně a pojďte makat.

Peníze 

Už nebudete muset platit členství a zavazovat se, nedejbože na rok, že členství budete platit, také ušetříte peníze za cestu, za parkování a třeba i za vodu, nebo a proteinovou tyčinku, kterou si někdy v posilovně koupíte, protože vás tam na ní láká nekonečně mnoho reklam.

Ve zdravém těle, zdravý duch

Cvičení s vlastí váhou je mnohem zdravější a hlavně efektivnější než zvedání těžkých činek, také se po něm nebudete cítit tolik vyčerpaní, naopak vás nabije dobrou náladou, nebudete po cvičení s vlastním tělem tolik unavení, a navíc pravděpodobně zapojíte lépe STŘED těla, než u těžkého tréninku.

Nevýhody

Nevýhodu zde vidím v omezenějším počtu cviků, protože pokud si nenakoupíte činky, odporové gumy a jiné fitness pomůcky, pravděpodobně si cvičení s expandérem doma nezacvičíte, ale myslím si, že to lze zvládnout i bez nich, navíc je dnes koupíte snadno na internetu za pár korun. Pokud rádi navazujete kontakty, tak doma v obýváku pravděpodobně nikoho nepotkáte. Za mě je cvičení doma tou lepší volbou a to jistě v mnoha ohledech.

Zdroje: Názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat