Pevný zadeček přímo k nakousnutí

Co si budeme nalhávat… Ať už máte zadeček menší nebo větší, vždy se na něj upínají zraky mužů. Těm se líbí, když je ženské pozadí pevné, hladké a k nakousnutí. Jak toho docílit? Tuhle péči vaše půlky potřebují!

Liverpoolští vědci zase na něco přišli! Podle nich lze vydedukovat, jestli je vaše pozadí ideální. Prý stačí vydělit obvod pasu obvodem boků. Když vám vyjde rozmezí od 0,66 do 0,7, patříte k ideálům, kdežto všechno nad číslo 0,85 je považováno za nadměrnou velikost. No, kdo by to řešil. K zadnici se stejně upínají zraky – tak jako tak. A i když je větší, neznamená to, že nemá něco do sebe. Když se o ni staráte. Jak vzhled svého zadečku vylepšit?

Pro obroušení kůže a hladký vzhled

Smíchejte hrubou mořskou sůl s trochou tělového oleje tak, aby vznikla hustá kaše. Tu krouživými pohyby jemně rozetřete rukama na zadní partii těla. Poté osprchujte. Co se týče peelingů obecně, pokud si na ně uděláte čas jednou či dvakrát týdně, zabráníte akné a ucpaným pórům v jejich rozkvětu. A pupínky vzadu, to člověk fakt nechce…

V případě, že se vám nechce nic vyrábět, můžete sáhnout i po osvědčených tubičkách z obchodu. Vybírejte peelingy s kyselinou salicylovou. A možná si k nim kupte i něco navíc.

Osvědčuje se kartáč s přírodními štětinami. Krouživé pohyby odstraňují suchou pokožku a kartáčování jako takové napíná pokožku, podporuje obnovu buněk a zvyšuje krevní oběh.

Masáž proti zvrásněné kůži

Ukazováček a prostředníček položte napříč pod hýždě. Tlakem veďte prsty podél hýžďového záhybu směrem nahoru, pak nasaďte hned vedle znovu. Tímto postupem vyhlazujte všechno, kam dosáhnete – hezky jeden tah za druhým až k bokům a zase nazpátek. Tuto masáž provádějte ideálně každý den.

Pro vypnutou pokožku

Smíchejte 1 polévkovou lžíci byliny lidově nazvané čertovo lejno (Ferula assa-foetida) a 2 lžíce medu. Smíchejte, vytvořte pastu a naneste na zadeček. Natáhněte na sebe staré legíny a nechte působit přes noc. Ráno opláchněte vodou.

Pokožku vypínají i střídavé sprchy. Ráno a večer jednu minutu studenou a dvě minuty teplou vodou oblažte svoje pozadí. Zakončete proudem studené vody. No a samozřejmě cvičte. Jak správně provádět squaty, tedy dřepy, je patrné z každého videa na internetu, které má za cíl poukazovat na líbivý tvar zadečku. Bez pravidelnosti a píle to ale nepůjde.






Celkem 1 komentářů

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat