Prostreno.cz

Babské rady na krásu, které stojí za vyzkoušení

Jste fanouškem staromódních metod? Pak se vám jistě zalíbí manuál historického zkrášlování, jehož funkčnost můžete okamžitě prověřit. Co se dřív jedlo na dokonalou pleť? A proč si ženy dávaly jablka do výstřihu?

V dobách dávno minulých se ženská krása čerpala výhradně z přírodních zdrojů. Vždyť jiná možnost ani nebyla! Jenže pozor, tyto metody mají pořád něco do sebe… Zkusíte je?

Tajemství perfektní pleti

Ingredience? 3 lžíce ovesných vloček, 4 lžíce mléka, 1 lžička medu, 1 jablko a hrst lískových ořechů. Ovesné vločky zalijte vodou a nechte stát zhruba dvě hodiny. Po změknutí přidejte mléko, nastrouhané jablko, ořechy a med. Když tuto dobrotu budete konzumovat dva týdny každý den, pokožka se vám vyčistí a zlepší se i kvalita vlasů.

Pružná kůže

Jablko je nejlepší přítel žen! Pod slupkou má totiž spoustu vitamínů a ovocných kyselin, takže neuvěřitelně osvěžuje pleť a zpevňuje tkáň. Využijete toho na maximum, když si takové tři kousky nastrouháte a nanesete do dekoltu. Navrch přiložte ručník navlhčený ve studené vodě – to ještě zesílí účinek. Po dvaceti minutách působení skočte pod sprchu.

Sametový dotek

Pokud marně hledáte recept na zjemnění pokožky, jeden bychom měli. Nastrouhejte křen a vložte ho na půl hodiny do podmáslí. Směsí potírejte postižená místa a problém je vyřešen.

Stop vráskám

Parádní voňavá technika na vyhlazení vrásek? Nechte louhovat 4 týdny plátky růží v rostlinném oleji. S ním si masírujte obličej a hned budete vypadat o pár let mladší.

A když už jsme u toho, je tu ještě jedna rada. Trochu modernější, je totiž podložená vědou…

Zpomalení stárnutí

Mládí vám prodlouží „obyčejné“ banány. Obsahují vitaminy A, C, E, minerální látky, stopové prvky a enzymy, které brzdí proces stárnutí. Tohle jste věděli? Tak hurá do obchodu!





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat