Jóga zajistí mužům delší výdrž v posteli

Pozice střechy, prkna, stromu nebo psa. I takhle se cvičí jóga, která je nadějí pro všechny muže, kteří mají problém s předčasnou ejakulací. Že by modrým pilulkám nadobro odzvonilo?

Jóga je skupina fyzických, duševních a duchovních praktik pocházejících ze starověké Indie (1). Nejstarší zmínky o tomto „cvičení“ jakožto vyhledávané činnosti světců pocházejí z období 900 až 500 př. n. l. Ovšem nenechte se zmást, jóga není jenom pro světce. Moderní věda ji totiž považuje za užitečnou sexuální  pomůcku. Řekněte tedy dlouhému milování a bouřlivým orgasmům namasté!

Miláčku, nezapomeň na dnešní lekci!

Že je jóga jenom pro ženy? Ale kuš, nebuďme tak přízemní. Určitě by si ji měli vyzkoušet i muži, kteří by v posteli rádi vydrželi o něco déle, u čehož by své partnerce poskytli kompletní (nejen) orgasmickou péči. Vyplývá to alespoň z vědeckého přehledu publikovaného v magazínu zabývajícího se urologií Trends in Urology & Men’s (2). Jeho autoři se zabývali různými technikami, které by pánům mohly prodloužit sexuální výdrž, ovšem bez použití léků na erektilní dysfunkci, jako je kupříkladu jistá známá modrá pilulka. Ačkoli předčasná ejakulace není důvodem k obavám, tedy pokud k ní alespoň nedochází často, nelze popřít, že se při milování zkrátka nehodí. A co hůř, i takové občasné „selhání“ může být příčinou nízkého sebevědomí, úzkostných stavů a vyhýbání se intimitě, což se podepíše na harmonii vztahu. Naštěstí je tu ale jóga!

Místo léku šup na karimatku

Odborníci (2) realizující výše zmíněnou studii analyzovali desítky a desítky předchozích výzkumů, do nichž bylo zahrnuto bezmála 3 500 mužů. Převážná většina z nich si pak stěžovala nejen na častá předčasná vyvrcholení, ale i vyčítavé pohledy drahé polovičky. Po rozboru veškerých dat se zjistilo, že právě jóga může prodloužit dobu, kterou pánové vydrží v sexuálně provozním stavu, až trojnásobně. Prý je to dáno tím, že se při ní posiluje pánevní dno a tlumí stres, což je v tomto případě zatraceně žádoucí. Experti také přišli na to, že báječnou prevencí nechtěného rychlého „výstřelu“ je i pravidelná konzumace ženšenu, která v kombinaci s jógou údajně svede hotové zázraky. Co myslíte, stojí tahle výzva za pokus?

Zdroje: (1) www.cs.wikipedia.org/wiki/Jóga, (2) www.wchh.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/tre.903






Celkem 1 komentářů

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat