Komentáře k článku

Martina 22.04.2014

Ve třídě ho máme vyzkoušený snad všichni. Mě hodně pomohl soustředit se a zapamatovat si více věcí z hodiny. Jsem s ním fakt spokojená. Vždycky ho kupujem aspoň 2 na brainstart.cz, probíhá tam akce kup 2 a neplať poštovné, takže aspoň ušetříme a nemusíme si pro něj do lékárny aspoň:)

Žaneta 11.03.2014

Brainstart taky beru. Jsem studentka, takže toho mám celkem hodně na zapamatování, hlavně v zkouškovém období. Brainstart beru už asi půl roku a pocítila jsem, že se toho za den více naučím, leze mi to do hlavy rychleji a hlavně se můžu celý den soustředit. Kupuju ho přímo na stránkách www.brainstart.cz v lékárně se bohužel koupit nedá..

Zuzka 05.03.2014

Borůvky já tedy vůbec nemusím, nemám je ráda..já na prokrvení mozku a zlepšení paměti beru přípravek Brainstart, který obsahuje guaranu – ta napomáhá soustředit se a udržuje pozornost, takže se vydržím učit dlouho do noci :)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat