Komentáře k článku

Jana 21.04.2024

Hranolky dělám jen z celeru. To mi opravdu chutná, ale na bramborové nic nemá. V troubě s oliv.olejem nejsou moc tučné a s jogurtem s česnekem a strouhaným sýrem a oregánem nic nechybí. Mnam

Josef 19.04.2024

Možná jsou zdravé, leč ne moc chutné. Nic, opakuji, nic se nevyrovná hranolkům z fritézy. Je možné dělat hranolky z mrkve, celeru, batátů - nikdy ale nedosáhnete křupavost, hlavně, když je připravujeme v troubě. Jako zdravější náhražka je to ovšem možnost.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat