Cvičení na hezky vytvarované části těla

Ať už hledáte na internetu jakékoli tipy, jak si vytvarovat menší břicho a útlejší pas, tady jste na správném místě. Práce na břišních svalech (které se spojují, aby vytvořily váš pas) je jednou z nejdůležitějších věcí, které můžete dělat, přičemž výhody sahají daleko za štíhlou siluetu.

Na silné břišní svaly vám pomůže zvedání, nošení, sedění, běhání nebo skákání, což dalece přesahuje všechen čas strávený v posilovně. Zvedáte těžké nákupní tašky, malé batole nebo milované štěně? Používáte břišní svaly. Jdete do dřepu, abyste zvedli těžkou krabici nebo pohovku (à la Ross z Přátel)? Ano, hádáte správně, vaše břišní svaly vám v tom také pomohou.

Ujistit se, že posilujete svaly, které pracují přesčas během vašeho každodenního života, není nikdy na škodu. A co když tuhle každodenní dřinu umocníme ještě pravidelným cvičením na pas?

Jak zhubnout v pase

Pokud jde o převislé břicho, je to z nejčastěji uváděných potíží v oblasti břicha. Ale jednu věc je potřeba zmínit hned na začátku – ztráta tuku a proces udržení svalů není to stejné. V zásadě si nemůžete vybrat, na kterém místě se tuku zbavíte, to z velké části závisí na genetice a na tom, jak vaše tělo funguje. Co můžete udělat, je ujistit se, že jíte stravu bohatou na živiny, která je vhodná pro vaše cíle, a zároveň pravidelně cvičit, míchat silový trénink, posilování a kardio.

Jaké jsou nejlepší cviky

Opět platí, že neexistuje žádné univerzální cvičení, které by vám ubralo přebytečný tuk z oblasti břicha. Místo toho, si sestavte cvičební rutinu, která posílí vaše základní svaly a také vám pomůže ztratit tělesný tuk a může změnit skladbu vašeho těla. Rádi bychom také dodali, že mnohem více získáte z cílů založených na výkonu než těmi estetickými, jako je zvedat těžší váhu nebo běhat dál.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat