Ploché břicho pro ženy nad 50 let

Nebojte se, nemusíte si hned najímat osobního trenéra a výživového poradce, abyste získali ploché břicho jako Gwen Stefani nebo Jennifer Aniston. Z různých rozhovorů slavných žen nad 50 let jsme vyfiltrovali jejich malé triky, jak vypadat fit a ve formě – a samozřejmě s co nejmenším úsilím.

Jak je možné, že známé ženy vypadají tak božsky? Jistě – mají spoustu volného času, který tak mohou trávit v posilovně. Někdy je to pravda, ale často jsou jejich triky mnohem snazší.

Gwen Stefani, 53 let

Gwen Stefani málokdy mluví o svých stravovacích a pohybových návycích. Její fitness trenér Mike Heatlie však v rozhovoru pro „Closer“ vysvětlil, že nesní více než 1 200 kalorií denně. "K obědu a večeři jí hodně lososa nebo kuře a zeleninu, zatímco snídaně je omeleta, proteinový koktejl nebo ovesná kaše," říká Heatlie. Vzdát se sacharidů nepřichází v úvahu, ale Gwen už sacharidy večer nejí, podle svého trenéra: "Potřebujete sacharidy, ale měli byste je jíst jen dopoledne" (1).

Jennifer Aniston, 54 let

Kondiční a výživová rutina Jennifer Aniston je dokonalá. Její oblíbená svačina ale není žádná velká věda: čerstvé červené hrozny zamrazí v mrazáku a křupavou svačinku má připravenou, jakmile dostane chuť na něco sladkého. K snídani nechybí ani smoothie s vysokým obsahem bílkovin. Pokud jde o sport, herečka kromě boxu využívá i planking – a to je v podstatě to nejjednodušší fitness cvičení, jaké existuje (2). 

Gwyneth Paltrow, 50 let

Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham a Elle Macpherson také mají svůj oblíbený trik pro úžasně ploché břicho. "Miluji koupání v soli. Povzbuzuje to mé svaly a odstraňuje z mého těla zbytečnou vodu. Moje břicho je prostě mnohem plošší," říká Paltrow. Mimochodem, její oblíbené jsou samozřejmě soli z její vlastní kolekce "Goop". Epsomské soli se dají koupit skoro všude a nestojí mnoho (3).

Halle Berry, 56 let

Halle Berry má důležitý tip, jak se sportem začít: „Dnes se rozhodnete, že za to stojíte,“ uvedla Berry na Instagramu. "Nepotřebujete skvělou posilovnu. Stačí obývací pokoj, dvůr, podlaha v kuchyni, příjezdová cesta nebo dvůr a láhev vody," pokračuje (4). 

Monica Bellucci, 58 let

Nejuvolněnější tip asi pochází od Italky Monicy Bellucci. Přestože chodí čtyřikrát týdně plavat, protože ji to baví, matka dvou dětí má ve skutečnosti ke svému tělu extrémně pohodový vztah: "Jsem žena a mám křivky. Pokud jste přirozeně hubená, je to hezké, ale pokud jste kyprá, pak byste neměla svou postavu měnit." (5)

Zdroj:  (1) www.instagram.com/gwenstefani/, (2) www.instagram.com/jenniferaniston/, (3) www.instagram.com/gwynethpaltrow/, (4) www.instagram.com/halleberry/, (5) www.instagram.com/monicabellucciofficiel/






Celkem 1 komentářů

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat