Splňte si životní sen o pevném a kulatém zadečku

30.10.2023 | Trénink

Která žena by nechtěla kulatý zadeček bez pupínků a celulitidy? A věděli jste, že máte na takové dokonalé pozadí celkem slušnou šanci? Možností, jak dosáhnout kýženého vzhledu se v dnešní době nabízí mnoho. Některé jsou zadarmo, za jiné se pořádně plácnete přes kapsu. Výsledek ale určitě stojí za to!

Dejte si do těla!

My víme, že je to s tím cvičením pořád dokola, jenže ono to vážně funguje. Dřepování, rychlá chůze, chození do schodů nebo cvičení s fitness gumou, to je jen pár příkladů cviků, kterými můžete dosáhnout dokonalého pozadí už za pár týdnů. Je to prakticky zadarmo, a navíc tím prospějete celkovému zdraví (1).

Masáže

Masáž vám sama o sobě zadeček nevytvaruje, ale pomůže k mnohem lepšímu vzhledu. Pravidelná masáž, ať už odborně provedená nebo jen doma ve sprše, má smysl. Prokrvení vašeho pozadí totiž přispívá k rozpadu a uvolnění tukových buněk, které obklopují vlákna, jež mají za následek ty nevzhledné dolíčky (2).

Svalový myostimulátor

Pokud toužíte po dokonalém pozadí, ale na cvičení nemáte čas nebo se vám jednoduše nechce, můžete vyzkoušet bodystyling pomocí svalového myostimulátoru. Jde o přístroj, který pomocí speciálních elektrod přenáší signál do svalů, které se na základě impulzů stahují, což simuluje cvičení. Je účinný pro každého, kdo bojuje s mírnou nadváhou, celulitidou, povadlou kůží nebo ochablými svaly. Jedna procedura vyjde na přibližně pět set korun a je nutné ji alespoň desetkrát opakovat (3).

Autoaugmentace

Pokud vás trápí ploché hýždě, které se vám i při maximální snaze nedaří vypracovat do požadovaného tvaru, můžete požádat o pomoc odborníky, kteří vám k dokonalému pozadí pomohou metodou zvanou autoaugmentace. Jde o doplnění pozadí vlastním tukem. Během jediné operace je vám tuk odebrán z jiné části těla a na operačním sále se okamžitě zpracuje ve sterilním separátoru, který oddělí zdravé, životaschopné tukové buňky od buněk poškozených, a takto připravený tuk se přenese do zadečku. K tomu stačí pouze drobné vpichy kanyly, které nezanechávají jizvy. Cena tohoto zákroku se pohybuje okolo šedesáti tisíc korun (4).

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7039033/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5564319/, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2647158/, (4) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC10027281/






Celkem 0 komentářů

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat