Sexy bříško pomocí cvičení s vlastní vahou

Štíhlý pas, sexy jemný reliéf břišních svalů, krásné ploché bříško. To je sen snad skoro každé ženy. Ale jak vlastně na to?

Umíme aktivovat břicho a správně dýchat, teď už jenom zbývá provést tři série na stroji a máme vyhráno. To je cesta, která ale není moc efektivní a ani rozumná.

Co zkusit cviky s vlastní vahou?

Cviky s vlastní vahou těla jsou bezpečnější a přirozenější cestou posílení středu těla. Tím ovšem netvrdím, že posilovací stroje jsou neúčinné, ale nikdy se nevyrovnají cvičení s vlastním tělem! Pro souměrné vyrýsované bříško je nejdůležitější posílit střed těla a ten na stroji těžko posílíte, právě naopak, posílíte ho nejvíce, pokud budete při cvičení používat svou vlastní váhu. Také se naučte dýchat přes bránici, a zapojit tím tak vnitřní stabilizační systém a core, to je gró pro zdravý trénink.

Pamatujte, že i strava a genetika jsou důležitým faktorem pří tvarování našich svalů. Věřím, že informaci, že břišní svaly se budují v kuchyni, už máte.

Nezapomínejme, že někdo má vyrýsované břicho prostě dané, někdo musí tvrdě makat (správným tréninkem a pílí může svého cíle dosáhnout každý). Ale i přes tvrdý trénink je možné, že váš pekáč buchet nebude symetrický, že nebude odpovídat vašim představám, a dokonce i počet políček může být jiný. Hlavně se tím netrapte, naučte se mít rádi svůj pekáč – ať už s 8 nebo se 6 kostkami :)






Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pizza šneci

(2 hlasů)

Tofu stir-fry se zeleninou

(1 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat