Seznamka v posilovně má svá pravidla

25.08.2022 | Psychika

Posilovna dělá hezká těla. Ale i vztahy! Pokud se v „mučírně“ zatoužíte seznámit, nedělejte tyhle chyby!

Jestli jste zkoušeli rande naslepo, online seznamky a další běžné metody seznámení, které nezafungovaly, může se pro vás posilovna stát nadějným místem. Pochopitelně ale existuje několik důležitých pokynů, jež musíte dodržovat.

Nepůsobte příliš vyzývavě

Ve fitku neukazujte více kůže, než je nutné. Vyhněte se titěrným kalhotkám vykukujícím z legín i velkým výstřihům, které světu dávají najevo, že posilování neberete příliš vážně, neboť jste právě spíš na lovu.

Netlačte na pilu

Je v pořádku, pokud uzpůsobíte svůj denní režim tak, že posilovnu začnete navštěvovat v době, kdy praská ve švech, a je tudíž větší šance někoho potkat. Jakmile si ale někoho vyhlédnete, nezačněte být jeho stínem. Nepřicházejte ani neodcházejte ve stejnou dobu jako on, necvičte hned vedle něj a nepropichujte ho očima. Mohl by získat dojem, že na něj tlačíte a sledujete ho. Držte se svého rozvrhu a nepřeceňujte svoje síly.

Nepleťte se do workoutů

Jistě nechcete nést zodpovědnost za něčí zranění, proto se ve fitku nikomu nepleťte pod nohy a ctěte osobní prostor. Mějte na paměti, že se lidé na cvičení nesmírně soustředí, proto toho fešáka v tílku nepřerušujte uprostřed série. Totéž platí i pro sluchátka. Počkejte, až si je sundá, jestli na něj chcete mluvit.

Navažte užší kontakt

Navažte oční kontakt jen na kratičkou chvíli (pár sekund) a odvraťte zrak. Když se budete míjet na chodbě, usmívejte se. Pokud je objekt vašeho zájmu přátelský, minimálně se stanete parťáky z posilovny, nemáte co ztratit.

Můžete ho třeba požádat o radu ohledně cvičení, proteinových koktejlů, posilovacích strojů a podobně. Dá se také položit i obecnější otázka, například co si myslí o této tělocvičně ve srovnání s ostatními, kterých byl členem. Působte nenuceně, pozitivně a pohodově. V případě, že preferujete přímější přístup, jednoduše se představte. „Vypadá to, že jsme tu vždy ve stejnou dobu, tak si říkám, že bychom si mohli podat ruku. Já jsem Petra. A ty?“

Chvalte

Pokud mluvíte se sexy mužem v posilovně a myslíte si, že to jde dobře, pochvalte ho – za cokoli. Udělte mu body za kondici, styl nebo klidně i vlasy nebo humor. (Stačí to přizpůsobit situaci.) Není běžné, aby muži dostávali komplimenty, takže to Petra i Pavla nesmírně potěší.

Zdroje: názor autora - celý článek






Celkem 0 komentářů

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat