Léčivé kameny vás zbaví zbytečných zlozvyků

Máte nějaký škodlivý návyk, se kterým byste se chtěli konečně vypořádat? Startéry pozitivních změn mohou být léčivé kameny. Zalíbí se vám něžný ametyst, čirý křemen nebo snad čarovný hematit?

Větší konzumace alkoholu, kouření, kousání nehtů, příliš rychlé hltání jídla, přejídání, skřípání zubů, skákání do řeči, lenost nebo třeba prokrastinace. Ano, zlozvyky jsou různé a takřka každý člověk má ten svůj. Jenže jak se ho zbavit? Kde selhává vůle, tam mohou pomoci léčivé kameny!

Kouzlo? Ne, vibrace!

Krystaly mají svoji vlastní energii. Když jsme v jejich těsné blízkosti, mohou změnit naše vibrace a přispět tím k vytvoření transformace, které se snažíme dosáhnout (1). Jaké kameny jsou podle ní těmi nejlepšími podpůrnými nástroji k nastolení pozitivních změn?

Ametyst jako spolehlivý startér

Ametyst je odrůda křemene, která fascinuje různými fialovými odstíny. Je vyhledávaným „materiálem“ pro výrobu šperků i ozdob, které lze nosit při každé příležitosti. Podle výše zmíněné stoupenkyně alternativních metod bývá při pokusu o změnu dobrým výchozím bodem. Kromě toho, že čistí mysl a tlumí úzkosti totiž odstraňuje i špatné návykové vzory, přičemž posiluje intuici (1).

Křemen vás přeprogramuje

Křemen je asi nejrozšířenějším nerostem zemské kůry. Nenechte se ale zmást, ani častý výskyt mu na kráse a atraktivitě neubírá. Křemen je velice přitažlivý krystal, který pro přeprogramování funguje více než spolehlivě. Přivede vás na správnou cestu a pomůže vám zbavit se škodlivých zvyklostí. Je to kámen duševního i fyzického rozvoje (1).

Hematit hodí do klidu

Hematit je méně známým krystalem. Povídá se, že zastavuje krvácení a přispívá k léčbě všech nemocí spojených s krví. Také snižuje horečku, podporuje činnost ledvin, urychluje hojení ran a zlepšuje paměť. Dokáže toho ale mnohem víc. Když při odstraňování zlozvyků procházíte náročným a stresujícím obdobím, hematit vás celkově uklidní a dodá vám sílu a odvahu. Také chrání mysl od negativních emocí (1).

Zdroj: (1) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/23206175/






Celkem 0 komentářů

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Palačinky

(1 hlasů)

Míchaná vejce s ricottou

(24 hlasů)

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat