Zhubněte díky jablku a skořici

Zhubnout bez sportu? Tento recept na vodu s jablkem a skořicí je k dispozici pro všechny, kteří nechtějí moc cvičit, ale přesto touží zhubnout. Nápoj je super nekomplikovaný, opravdu chutný a snadno nám pomůže shodit pár kilo.

Na zázračný Apple Cinnamon Slim Water potřebujete 0,8 litru vody, 2 jablka a 1 tyčinku skořice. Vodu nejdříve asi pět minut povařte. Jablka omyjte, rozkrojte a zbavte jádřinců. Poté je vložte do vroucí vody. Přidejte tyčinku skořice. Nápoj nechte dalších 15 minut mírně provařit. Po vychladnutí nalijte do karafy nebo láhve. Nápoj na hubnutí vydrží v lednici asi tři až čtyři dny.

Jak funguje hubnutí s jablečnou vodou

Před každým hlavním jídlem vypijte alespoň jednu sklenici nápoje; pokud chcete, o něco více. Kombinace jednoduchých surovin, jako je jablko, skořice a voda, je perfektní, jak se zbavit pár otravných kil. Složky slim drinku příznivě ovlivňují metabolismus, hladinu krevního cukru a trávení. Tato kombinace umožňuje zbavit se pár nadbytečných kil.

Účinek skořice

Zázračná skořice stimuluje spalování tuků, protože zvyšuje teplotu těla a tím podporuje metabolismus. Koření je také přirozeným regulátorem hladiny cukru v krvi, díky čemuž jsme déle sytí, a dokonce nás může ochránit před diabetem 2. typu. Díky tomu nejenže sníme méně, ale sladká chuť koření také zabrání nepříjemným chutím. Pokud jíme skořici před jídlem, zajišťuje rychlejší odbourávání živin.

Účinek jablek

Pektin v dužině jablek také zajišťuje stabilizaci hladiny cukru v krvi a my zůstaneme déle sytí. Draslík, který obsahuje, navíc tělo odvodňuje. Jablka také podporují spalování tuků díky vysokému obsahu vitaminu C, vláknina obsažená v ovoci zase podporuje  trávení. Hořčík zvyšuje metabolismus.

Tak na zdraví!

Zdroj: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4466762/ - celý článek






Celkem 0 komentářů

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat