Zatočte s břišním tukem s pomocí lahodného domácího nápoje

Nevadí vám petržel a nebráníte se ani citronu a zázvoru? Skvělé, pak vám zeštíhlující drink připravený z těchto surovin opravdu zachutná. A vašemu štíhlému pasu také!

Jste frustrovaní myšlenkou, že se vás břišní tuk drží „jako klíště“, a to i když pro jeho likvidaci děláte maximum? Nebojte se, nejste v tom sami, protože se stejným problémem bojuje hodně lidí. Ale pomoc je na dosah! Co kdybyste si prostě před spaním vychutnali domácí zeštíhlující drink, který „vyčnívajícímu žaludku“ domluví? Chtěli byste získat utajovaný recept? No prosím, tady ho máte. Nejdřív se ale faldíku podíváme pěkně na zoubek…

Hrozba ukrytá pod páskem

Vlastnictví přebytečného tuku v oblasti pasu není jen neestetická záležitost, ale i tikající časovaná bomba. Čím více ho máte, tím větší je i pravděpodobnost, že vás postihne cukrovka, nějaká kardiovaskulární choroba nebo rakovina. Břišní tuk je biologicky aktivní a podílí se na produkci hormonů, které způsobují chronické záněty. Také dost zásadně ovlivňuje to, jakým způsobem organismus zpracovává cukry a další přijímané látky (1).

No dobře, nebezpečnou teorii tedy známe. Jak se této nelichotivé ozdoby ale neprodleně zbavit? Samozřejmě, bez pravidelného pohybu a vhodné stravy to nepůjde. Podstatnou roli zde sehrává i pitný režim (2). Tím se vlastně dostáváme ke zmíněnému nápoji, jehož konzumace se nemine účinkem. Bodem navíc je pak jeho stoprocentní přírodní složení!

Suroviny, které svedou divy

Tento osvědčený drink, který se doporučuje popíjet před večerním ulehnutím do postele, se skládá z jedné středně velké okurky, celého svazečku petrželky, šálku vody, šťávy z celého citronu a čajové lžičky čerstvého strouhaného zázvoru. Všechny ingredience nechte „povozit“ v mixéru a získaný produkt přelijte do sklenice (3). To je vše! S každou jeho kapkou jdete naproti své vysněné štíhlé postavě. Neříká si to alespoň o vyzkoušení?

Zdroj: (1) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5935926/, (2) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2859815/, (3) www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7023345/






Celkem 1 komentářů

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat