S nefunkční dietou si nedělejte starosti. Kila navíc jsou velkou předností

Trápíte se kvůli váze, která podle vás opravdu není ideální? Možná se na to díváte z úplně špatné strany. Baculky jsou prý atraktivnější, a dokonce svým partnerům dokážou zajistit dlouhý život v plném zdraví!

Redukčních diet existuje bezpočet. Jmenovat můžeme třeba veganskou, paleo, nízkosacharidovou, bezlepkovou, středomořskou, ketogenní, makrobiotickou nebo volumetrickou. Zkusila jste všechny, ale bez valného výsledku? K čertu s nimi! Hoďte zeštíhlující neúspěchy za hlavu a naučte se mít ráda taková, jaká jste. Vždyť hubené ženy mohou závidět vám, ne naopak! Nevěříte? Tyto důkazy mluví asi za vše.

Ideální partnerka je oblá partnerka

Že je vetší velikost kalhot na obtíž? Jak se to vezme. Pro stále se rozrůstající procento mužů jsou plnoštíhlé ženy naprosto dokonalé a perfektní. A ne, rozhodně to není jen uklidňující „chlácholení“, ale vědecky potvrzený fakt. O tom, že kila navíc pánové vnímají spíše jako atraktivní přednost, vypovídají závěry rozsáhlé americké studie, o nichž informuje akademický magazín Journal of Sex Research. Tak vidíte, jste v kurzu! Co dalšího je na vás zkrátka úžasné?

Doslova nakažlivá psychická pohoda

Poznatky psychologického výzkumu publikované na internetových stránkách argentinského týdeníku Nuevo Diario informují o tom, že dámy s vyšším BMI (index tělesné hmotnosti) bývají usměvavé a optimistické, přičemž se mnohem méně hádají. Autoři tohoto ojedinělého průzkumu, kterými jsou lékaři Filemón Alvarado a Edgaro Morales, dokonce připouštějí, že v takto veselém, klidném a harmonickém prostředí se příslušníci silnějšího pohlaví mohou dožít výrazně vyššího věku. Už vám to dochází? Vy jste vlastně pohodovým lékem na dlouhověkost! A zároveň skvělým parťákem do nepohody, který ze žádného komára nedělá velblouda. Jestli se necení tohle, tak už fakt nic… Nebo vám snad tyto takřka zázračné vlastnosti nepřidají jedním slovem famózní?

Zdroje: www.livescience.com, www.nuevodiarioweb.com






Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat