Vyrýsovaná pevná stehna vhodná k vystavování

14.07.2022 | Fitness

Sezona šatů a šortek sice skončila, ale pokud nechcete příští rok skrývat celulitidu a ne zrovna pevná stehna na plovárně, je čas začít s rýsováním této problematické partie už teď.

Pěkná postava se neupeče za pár dní, tak si dejte předsevzetí, že do toho praštíte přes podzim a zimu a na jaře všem ukážete. Luxusně tvarovaná stehna, která dole přecházejí ve štíhlá lýtka a nahoře v pevný zadeček, nemusejí zůstat jen ve vašich představách. Změňte své sny ve skutečnost, nastartujte pevnou vůli a pusťte se do rýsování těla.

Jídlo, jídlo a zase to jídlo

Zapomeňte na nesmyslné diety, které vás nechají hladovět a následně vás zklamou jojo efektem. Zapněte zdravý selský rozum a začněte jíst pravidelně, rozmanitě a především zdravě. Bez zdravé stravy totiž špíčky dolů nepůjdou. Dopřejte si jídlo klidně 6× denně v rozumných porcích. A protože se v tomto článku zaměřujeme na stehna, poradíme, na co se při sestavování jídelníčku zaměřit, abyste předešli celulitidě. Zapomeňte na krémy z reklam, které slibují vyhlazení pomerančové kůže. Jde o vnitřní problém, který žádné mazání nevyřeší. Prokazatelně na celulitidu pomáhá dodržování pitného režimu. Denně vypijte alespoň 2 litry čisté vody a dejte si klidně i zelený čaj. To vše ideálně doplňte o vymačkanou šťávu z citronu. Vyhněte se průmyslově zpracovaným potravinám, glutamátům a sladidlům a snižte procento tělesného tuku, to jde ruku v ruce se silovým tréninkem. Zajděte do fitka nebo si zacvičte doma a buďte k sobě skutečně poctiví. Klidně přidejte nějaký produkt, který tělo nabudí k většímu spalování nebo vyzkoušej peeling s masáží a prohřátím kůže. K tomu dobře poslouží i podomácku vyrobená směs.

Jak porazit celulitidu v domácích podmínkách

S pomerančovou kůží můžete zatočit i doma. Stačí dodržovat předchozí rady a svým stehnům věnovat dostatečnou, pravidelnou péči. V kuchyni si jednoduše připravte peeling, kterým 2× denně po teplé sprše pořádně promasírujte své nohy. Nejenže dáte vale nevzhledným bochánkům, ale ještě si zjemníte pokožku a vlijete více energie do žil.

Dej si pořádně do těla

Bez cvičení svého cíle nedosáhnete. Krásně tvarovaná stehna a pěkně vyklenutý a pevný zadeček, to chce alespoň 3× týdně trénink zaměřený na celé tělo i na konkrétní partie. Na správné tvarování postavy je ideální posilování ve fitness centru. Zamiřte tam a napoprvé si nechte poradit od zkušeného trenéra. Doporučí vám jednotlivé cviky i vhodnou zátěž. Po pár týdnech už se na cvičení ve fitku klidně vrhněte sami. Nechce se vám do posilovny nebo zkrátka neholdujete strojům? Na tom není nic špatného. Existuje řada cviků, které si bez obav můžete zacvičit ve svém pokoji i v přírodě. Žehličkou na celulitidu bývá nazývána cyklistika. Za hezkého počasí vyrazte na kole po rovinkách, ale i do kopců. Když počasí nepřeje, oprašte rotoped a přestaňte ho používat jako němého sluhu na oblečení.

Zdroj: názro autora - celý článek






Celkem 0 komentářů

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat