Chcete zhubnout? Přestaňte jíst cukr

O tom, že cukr našemu organismu dvakrát neprospívá, toho bylo napsáno mnoho. Jedním z nejviditelnějších dopadů cukru na naše tělo jsou kila navíc, se kterými kvůli neschopnosti odepřít si sladké bojujeme.

Jenže pokud se rozhodnete cukr ze svého jídelníčku vyřadit a nejrůznějších zákusků, dortíků, čokoládek či bonbonů a sušenek se jednou provždy vzdát, půjdou kila dolů prakticky sama. Nevěříte?

Ze 120 na 60

Důkazem je Lynn Cofield, čtyřiačtyřicetiletá Texasanka, která ještě před 3 lety vážila neuvěřitelných 120 kilogramů! Jak sama přiznává, projedla se k nim sama – nedokázala si totiž odepřít sladké dobroty. Na cukru prý byla zcela závislá, denně byla schopna spořádat i 5000 kalorií!


Jenže pak si přečetla článek o tom, co všechno cukr v našem těle způsobuje, a rozhodla se se svou závislostí skoncovat jednou provždy. Zpočátku podle svých slov trpěla nepříjemnými abstinenčními příznaky, celá se třásla a její myšlenky se točily jen kolem chuti na něco sladkého.

Jenže Lynn nakonec vytrvala. A vyplatilo se! Dnes tahle křehká Američanka váží sotva polovinu své původní hmotnosti. A vypadá skvěle. Navíc díky novému životnímu stylu objevila i lásku k pohybu, který byl pro ni dříve nedosažitelný. A tak se z ní stala nadšená stoupenkyně sportu a posilovny.

Tak co, inspirujete se?







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat