Soutěž o ionizační sprej ION MIST, který si vaše pleť zamiluje

Je možné nějak zatočit s bakteriemi, dehydratací, vráskami i podrážděním pleti? No samozřejmě. Inovativní sprej od společnosti Reclar tohle všechno dokáže. A stačí ho použít jen jednou denně! Pokusíte se ho získat v naší soutěži?

Máte zimu vcelku ráda, ale to, co dělá vaší pleti, jí nedokážete odpustit? To kvůli ní je tolik suchá, unavená, podrážděná a náchylná k poškození. Co tedy pokožce poskytnout vzpruhu, po které bude hydratovaná, uklidněná, zářivá a zase spokojená? Navíc na jeden jediný stisk! Zní to jako sen? Ale kdepak, spíše jako ION MIST!

Technologie, která zná vaše potřeby

Ionizační sprej ION MIST je skutečný poklad. Nejenže tak vypadá, on dokáže divy! Tento malý a skladný pomocník, který se vejde do každé dámské kabelky i dlaně, pomáhá pleti lépe absorbovat tekutinu i výživné látky, čímž dochází k hloubkové a dlouhotrvající hydrataci. Jeho ionty pak bojují s bakteriemi a zabraňují jejich množení, což poskytuje ochranu před nepříznivými vlivy. Bílé světlo, kterým ION MIST disponuje, sterilizuje vycházející tekutinu, díky čemuž je čistá jako padlý sníh. Mlha, jež se dokonale absorbuje do poslední kapky, nezanechává absolutně žádný viditelný film – můžete ji tedy bez obav použít i na pracně vytvořený make-up, který se krásně rozzáří. Vraťme se ale ještě ke zmíněným iontům a jejich schopnostem. Ať víte, proč je pokožka tolik zbožňuje!

Co iont, to přítel

Pleť je vždy kationní, což znamená, že mívá kladný elektrický náboj. Při ionizaci dochází k tvorbě záporných iontů, které při aplikaci na kůži působí jako magnet, čímž značně zvyšují její absorpční schopnosti. A přesně takové vlastnosti má ionizační sprej RECLAR ION Mist. Jeho jediná aplikace ochrání kůži na celých 24 hodin, přičemž jí dodá potřebnou hydrataci. Rovněž se postará o celkové rozjasnění, regeneraci a dodá hebkost, kterou ucítíte na první dotek. Pro ještě výraznější efekt můžete vsadit i na kosmetický toner s vysokou koncentrací aktivních látek, kterým je třeba to s obsahem kamélie.

Voňavý asistent pro vaši krásu

Tato esenciální voda efektivně působí proti stárnutí, zatímco sjednocuje odstín pleti a celkově ji vyhlazuje. A poznáte to ihned! Díky extraktu z kamélie je k ochraně kůže vhodná nejen v mrazivých dnech, ale i v horku. Urychlí také proces regenerace a zesílí účinky všech kosmetických produktů, které používáte. Že vás tyto informace zaujaly? Ionizační sprej ION MIST od společnosti Reclar, a to i s kaméliovou esencí, můžete získat v právě začínající soutěži. Pro jednoho výherce ho máme připravený! Hodnota balíčku je 1 648 Kč. Nutno ještě dodat, že tento sprej je unikátní i proto, že se nejedná o jednorázový přístroj, ale lze do něj doplňovat jakoukoli tekutinu – klidně i obyčejnou vodu. Je třeba pouze dát pozor na náplně na bázi oleje. Tak hodně štěstí!

Více informací naleznete na stránkách www.reclar.cz

Výherní balíček obsahuje sprej RECLAR Ion Mist a náplň RECLAR Camelia.

Cena balíčku je 1 648 Kč.

Zapojte se do soutěže a vyhrajte 1 balíček od Reclar!

Soutěž probíhá od 8.12. do 18.12.2021.

Vyhrává 150. správná odpověď.

Pravidla soutěže najdete zde

Probíhá vyhodnocení soutěže

Soutěž již byla ukončena

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat